Orjaški lignji

Duša je danes 
natanko takšna, 
kot je bila od vedno
Delo
nedelja, 12. februar 2012 ob 09:00
Dušan Šarotar vse odtlej, ko se je pojavil na slovenski literarni sceni, piše tako kot nihče pred njim. Ni ga slovenskega avtorja, ki bi z rezilom tako globoko poniknil v drobovje lastnega...
 
Gostilna Narobe: med narodno kuhinjo, curryjem in noji
SiOL.net
četrtek, 2. februar 2012 ob 06:35
Še ena v vrsti legendarnih domžalsko-kamniških gostiln, ki ji ni povsem uspelo preživeti v sedanjosti.
 
Janša nima denarja
Finance
sreda, 1. februar 2012 ob 22:30
Vlade še nimamo, pa tudi ko jo bomo imeli, si ne bo veliko ljudi zaradi tega oddahnilo.
 
TransAtlantik: Ribarjenje
Delo
petek, 27. januar 2012 ob 15:00
Ni veliko za poročati o zadnjih nekaj dneh. Bilo je veliko neba, morja, veslanja, spanja in hranjenja. Po vsem tem res ni veliko časa za karkoli drugega. Rad bi poročal o opaženih kitih in...
 
Na tržnico po svežo in cenejšo hrvaško hrano
Delo
sobota, 21. januar 2012 ob 09:00
Brežice, Samobor – Zaradi podobnih cen in podobnih artiklov v trgovinah je čezmejno nakupovanje med Slovenci in Hrvati zamrlo. Cenovno zanimivejša je ponudba na hrvaških tržnicah, tudi...
 
Kam danes na kosilo v Ljubljani
Finance
ponedeljek, 16. januar 2012 ob 06:30
Zbrali smo ponudbo malic in kosil v nekaterih restavracijah in gostilnah v prestolnici
 
Kje rad in dobro jem v prestolnici kulture
Delo
nedelja, 15. januar 2012 ob 12:00
Kam v evropski prestolnici kulture pred predstavo ali po njej? Kulinarična ponudba v mestu najstarejše trte na svetu sicer še ni na ravni »prestolnice okusov«, toda Maribor, ki ima že...
 
<< Začetek < Nazaj 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian